Fővárosunk kiváló tömegközlekedése, a városban kialakult állandó dugók, valamint a magas parkoltatási költségek miatt egyre többen mondanak le a saját gépjármű üzemeltetésről. Viszont elengedhetetlen időnként az autó használata. A CentralRent Autókölcsönző erre kínál mindenki számára kielégítő megoldást.
Gépjármű kínálatunknak köszönhetően minden igényt megpróbálunk kielégíteni. Legyen szó rövid vagy tartósbérletről Ön biztosan megtálalja elképzelését nálunk. Autóink rendszeres szervizeken esnek át, ahol képzett szakemberek és gyári alkatrészek biztosítják, hogy célba érjen nálunk bérelt gépjárművel.
 
A személyautókat a bérlő saját minimum B kategóriás jogosítványával vezetheti, amennyiben a bérlési időtartam alatt más is vezet, kérjük, ezt a szerződés megkötésénél jelezze.
 
Autóinkat tiszta állapotban tele tankkal adjuk ki. A bérlési idő végén a gépkocsikat ugyanilyen állapotban kell visszaadni ellenkező esetben költséget számíthatunk fel.
 
A gépjárműről átadási-átvételi video jegyzet készül a bérlő előtt. Ez szavatolja, hogy az esetleges sérülés a bérlet kezdetén jelen volt e a gépkocsin. Károkozás esetén a helyreállítási munkák befejezéséig a kár mértékétől függetlenül a kauciót visszatartjuk.
 
Parkolási és Közigazgatási bírság esetén, minden esetben először a Bérlőt tájékoztatjuk. Amennyiben a közléstől számított 3 napon belül a bírság összege nem kerül kiegyenlítésre a bérleti szerződést és a bérlő igazolványai másolatát átadjuk a hatóságnak.

Továbbá +5000 Ft adminisztrációs díjat terhelünk a bérlőre, mely be nem fizetése fizetési meghagyás kibocsájtását vonja maga után. A végrehajtás összes költsége a bérlőt terheli.
 
Bérléshez szükséges dokumentumok: 
 
 
MAGÁNSZEMÉLY ESETÉN:
 
Személyigazolvány
Lakcímkártya
Tb vagy adókártya
Jogosítvány
Min. 21. év betöltött életkor.
Kaució; 30-250.000 Ft
 
 
 
CÉG ESETÉN:
 
30 napnál nem régebbi cégkivonat (e-cegjegyzek.hu)
 
Aláírási címpéldány
 
Ügyvezető vagy írásos meghatalmazottja:
 
Személyigazolvány
 
Lakcímkártya
 
Tb vagy adókártya
 
Kaució; 100.000 Ft
 
Gépjármű vezetésére jogosultak:
Jogosítvány
 
Adatkezelés:
 
A bérlés kezdetén a fenti iratokról fényképet készítünk. A bérlést követő egy évvel a fényképeket töröljük. Az adatokat kizárólag hatósági megkeresésre adunk ki. Amennyiben a gépjárművel szabálysértést követnek el a bérlő személyes adatait megküldjük az eljáró hatóság részére. A bérlési időtartam alatt a szerződő fél viseli az üzembentartói jogviszonnyal megegyező kötelezettségeket szabálysértés, parkolási birság esetén. Ez esetben a bérlő köteles további 5000 Ft/ szabálysértés adminisztrációs díjat megfizetni a bérbeadó felé.

Árképzés:
 
Bízom benne, hogy színvonalas szolgáltatásunk és egyénre szabott rugalmasságunk elnyeri tetszését hamarosan Önt is elégedett bérlőink közt üdvözölhetjük.
 
1-29 napig a bérleti díjban napi 250 km foglaltatik minden további kilométer 20 Ft/km kerül elszámolásra. Havi tartósbérlet esetén egy hónap alatt 3000 kilométert tartalmaz a bérleti díj minden további kilométer szintén 20 Ft/km.
Nagy körültekintéssel alakítottuk ki árainkat, a legtöbb igényt szem előtt tartva. Autóink árát a bérlési időtartam határozza meg elsősorban. 1-29 napig alapár vonatkozik a bérlőre. 3-6 napig viszont egy 10%-os, 7-14 napig 15%-os, kedvezményben részesülnek bérlőink. 30 napnál lép életbe a havidíj, mely igazán kedvezővé teszi a bérlést. Természetesen minél több hónapra veszi igénybe szolgáltatásunkat annál kedvezőbb lesz a tartósbérlet ára. 
 
Kaució:
Kauciót minden esetben kérünk. A kaució mértékét a bérelt autó típusa és a bérlés hossza határozza meg. Többszöri problémamentes bérlés esetén a kaució mértékét csökkentjük.

 
Szerviz, meghibásodás:
 
Amennyiben a gépkocsiban nem a bérlő hibájából történik a meghibásodás a gépkocsi elszállítását az autókölcsönző végzi.  Tartósbérlet esetén a kötelező szerviz elmulasztása esetén -az ezen okból eredő meghibásodásért- a bérlőt terheli a  felelősség és költség. Amennyiben a gépkocsi használata közben a visszajelző berendezések ellenére tovább használja a gépkocsit a gépjármű javítási költsége a bérlőt terheli. 
 

Biztonság, nyomkövetés:
 
Autóink műholdas nyomkövető rendszerrel vannak ellátva. A rendszer érzékeli a sebességet és a gépháztető indokolatlan felnyitását. Kérjük  gépháztető felnyitása előtt tájékoztassa a bérbeadót ellenkező esetben az autó automatikusan blokkolja a tovább haladást.
 

Magyarországon 130 KM/óra a legnagyobb megengedett sebesség.
Ön és a gépjármű biztonsága, valamint a birság elkerülése érdekében ezt tartsa be.

Autóinkban, GPS műholdas nyomkövető rendszer található, mely méri a gépkocsi sebességet! 130 Km/h feletti sebességtúllépés, alkalmanként 5000 HUF szerződésszegésnek minősül, melyet a kaució összegéből levonunk.

Gépjármű teljes takarítása: 6500 Ft, amennyiben, nem tiszta állapotban adja vissza az gépkocsit.

 

In Hungary, the maximum permitted speed is 130 KM / hour. 
Observe this for the safety of you and your vehicle, and to avoid the mess.

In our cars, we have a GPS satellite tracking system that measures the speed of the car! Speeding above 130 Km / h, sometimes amounting to HUF 5000, will be deducted from the amount of the deposit.


Total cleaning of the vehicle: 6500 HUF, if you return the vehicle in a dirty condition.

 
Bérleti szerződés letöltése